logo box 450x250 nieuws 658E63

Info Gemeente Stein

Gemeentegids/-kalender - website 2018

Gemeentegids & kalender & website

Van 11 t/m 23 december wordt de gemeentegids 2018 met daarin een kalender per post bezorgd. Dit gebeurt ook bij adressen met een ja/nee- of een nee/nee-sticker, scholen en bedrijven. Ook dit jaar is de gids én de kalender verfraaid door ingezonden foto’s van inwoners. De verspreiding van de gemeentegids wordt verzorgd door Vixia.


Vandaag dinsdag 19 december ploft de gemeentegids/kalender in Elsloo in de bus en dat is een verrassing: mooi op tijd, prima layout en op het eerste oog geen cruciale fouten...
Ook de gemeentelijke website heeft een nieuwe layout gekregen en dat was hard nodig. En ook daar geven we complimenten: clean, fris, overzichtelijk en klantvriendelijk!
Ontwerpers en gemeente: chapeau!


Wethouder Natascha Wingelaar: “We hebben er veel tijd en energie in gestoken en zijn er enorm trots op. Met dank aan iedereen die foto’s van onze mooie gemeente heeft ingestuurd.’’

Wethouder Wingelaar Gemeentegids 2018

Nabezorging
Heb je ná 23 december nog geen gemeentegids ontvangen, dan kun je een exemplaar afhalen bij de receptie van het gemeentehuis of een e-mail sturen (met adres- en contactgegevens) naar . Bellen kan ook. Neem dan contact op via telefoonnummer 046-435 93 93. Je krijgt dan alsnog een exemplaar toegezonden.

Vorig jaar was de opmaak en drukwerk van de gemeentegids belabberd en de verspreiding zelfs rampzalig te noemen. Voor de hele procesgang, van opmaak tot verspreiding zijn andere partijen gecontracteerd.

Laat reactieformulier zien