logo box 450x250 nieuws 658E63

Info Gemeente Stein

Voorbereidingen Gemeentegids 2019 gestart

De voorbereidingen voor de gemeentegids voor 2019 zijn in volle gang. De gemeente werkt samen met FMR aan de gemeentegids. FMR is gestart met de acquisitie van de advertenties én het controleren of de gegevens in de gids nog juist zijn. Daarnaast is de gemeente de gemeentekalender voor 2019 aan het vullen.

Gemeentegids voorbereiding2019

Wijzigingen doorgeven
Staat jouw bedrijf of vereniging vermeld in de gemeentegids en zijn er gegevens gewijzigd? Geef deze wijzigingen zo snel mogelijk door, zodat de nieuwe gemeentegids actueel is. Wijzigingen kun je doorgeven via www.lokaaltotaal.nl/corporate/uw-vermelding.

Acquisitie advertenties van start
Accountmanager Jenny Drouen van FMR benadert de komende periode bedrijven en organisaties in verband met de acquisitie van advertenties voor in de gemeentegids. Ze kan zich op verzoek identificeren en ze beschikt over een acquisitiebrief van de gemeente Stein. Word je door een ander bedrijf benaderd om te adverteren in een papieren of digitale gids? Dan betreft dat niet de gemeentegids van Stein.

Activiteiten gemeentekalender
Ook voor komend jaar worden weer alle activiteiten en evenementen gebundeld in een separate gemeentekalender 2019. Hiervoor hebben we de input van de verenigingen en instellingen hard nodig! Graag horen we of er in 2019 iets georganiseerd wordt voor de inwoners van de gemeente Stein. Laat ons dit weten door een mail te sturen aan met daarin alle informatie; wat, waar, wanneer, hoe laat en door wie. Mochten er vragen zijn kun je natuurlijk ook bellen naar 046-4359393.

Laat reactieformulier zien