logo box 450x250 nieuws 658E63

Info Gemeente Stein

De gemeentegids ligt klaar vanaf maandag 17 december

Alsjeblieft! Vanaf maandag 17 december ligt de nieuwe gemeentegids mét kalender voor je klaar. Deze kun je afhalen op een centraal punt in jouw buurt. Recent heeft ieder huishouden een kaart ontvangen waar alle locaties op vermeld staan.

Wil je deze locaties nog eens nalezen of wil je nú al door de nieuwe digitale gids bladeren? Dat kan op www.gemeentestein.nl/gemeentegids

Verspreiding
De gemeentegids wordt dus niet langer huis-aan-huis bezorgd. Hiermee voorkomen we verspilling en dat sluit aan op onze duurzaamheidsgedachte. Voor veel inwoners volstaat digitale informatie, maar we weten ook dat een groep inwoners nog steeds behoefte heeft aan een gedrukte gemeentegids. Door de gids via centrale servicepunten te verspreiden, komen we tegenmoet aan deze behoefte, maar met respect voor het milieu.

Servicepunten
De gemeente wil voor iedereen toegankelijk zijn. De onderstaande locaties gebruiken we voortaan ook voor het verstrekken van informatiemateriaal zoals folders voor iedereen die dat wenselijk vindt. In deze gevallen maken we dat altijd kenbaar in Weekblad VIA Limburg.

- Verpleeghuis La Famille, Aelserfof 51
- Maaslandcentrum / DOC Elsloo, Burg Maenenstraat 45
- Albert Heijn, Stationsstraat 110

Laat reactieformulier zien