Grwaatste Aelser Buute Aovend op vrijdag 15-11

Op vrijdag 15 november presenteert het Buutte-comite van BV De Dikke Stein de 8e editie van de "Grwaatste Aelser Buute Aovent"

Aanvang 19.45 uur in het Maaslandcentrum. Kaarten -indien voorradig- Euro 12,50 en te koop bij Maaslandcentrum en Bettina's Bakery.

U ziet en hoort het neusje van de zalm van de Limburgse buuttereedners en van de Brabantse Tonpraters. Vorige jaren zorgden die ervoor dat een bomvolle zaal niet meer bijkwam van het lachen...er werd dagenlang over gepraat in het dorp...

Dit jaar treden voor u op: Dirk Kouwenberg, Helga Cornelissen, Ger Frenken, Twan van Oers , Hans Keeris, Bas van Neer, Marlon Kicken en verder nog plaaatselijke artiesten.

Meer info en kaartverkoop op www.aelserbuut.nl Foto: Henk Helwig

Buutte Aovent 2019

Aelser Vastelaoves Leedjes Konkoer 2019

Op zaterdag 16 november 2019 zal traditiegetrouw, na de officiële opening van het seizoen, het “Aelser Leedjes Konkoer” plaats vinden.

Vorig jaar hebben maar liefst 9 groepen & artiesten gestreden om als publiekswinnaar of winnaar van de juryprijs te worden uitgeroepen. Het was een zeer geslaagde avond met een geweldige sfeer. Het duo "Get Hjel Slechs" (Joep Ummels en Stefan Frusch) was de winnaar, evenals in 2017.

C.V. de Sajelaire is dan ook “grwètsj” dat deze activiteit leeft bij de mensen van Elsloo en dat we een groot diversiteit aan artiesten op het podium hebben tijdens deze echte “Aelser” avond. Kom je ook kijken? Je kunt zelfs mee jureren, want je maakt onderdeel uit van de publieksjury.

Ga je favorieten aanmoedigen, want het wordt weer gezellig! Zoals gebruikelijk vindt deze avond plaats in zaal ” ’t Trefpunt ” aan de Stationsstraat in Elsloo. Aanvang 20.11 uur.

Voor opgave en informatie kun je terecht bij Danny Teunissen of per mail via:

Aelser Vastelaoves Leedjes Konkoers 2019

Nuuj CD "Es ist kaus bausen"

Nuuj CD van De Knöppele "Es ist kaus bausen" oet november 2019.
Mit mer leefs 16 nummers: 'n paar nuuj krakers en de res gouwe ouwe dijekletsers die tot-noe-toe allein op single of digitaal waore te kriege!
Treklies: Dat is ech waor/Sjei-wie-dei/Hallie Hallo/Alles-baeter-weiter/Hannelore/Fruhsjoppe/Maedjes/Hansie Dieter/Haut paol/Gelök môste plökke/Wo zin die manne gebleeve/Blief mèr dao/Autovaare/Gehakbal/Scheiswaltzer/Kôm nao Limburg

Noe te koup veur slechs 13,50 euro (inklusief verzendkoste) in hunne webshop. www.knoppele.nl

Prinsen 2019

Op de foto de Prinsen van Elsloo die in januari 2020 zullen aftreden: Bart I, Jeugdprins Dean II en Seniorenprins Jo IV

De Patronaatsknöppele - Auwt - LVK finalist 2002

In 2002 behaalden De Patronaatsknöppele uit Elsloo een verdienstelijke 13e plaats op het LVK met hun eigen nummer "Auwt".

Winnaar werd in dat jaar Frans Croonenberg met zijn klassieker "Wie d'r Herrgot Limburg hat gemaak" Hier de volledige uitslag in 2002 >

2Pees - Jeanette

Oet de ouw dwas ! De 2Pees mit Jeanette oet 't jaor 2000. Daonao grwatte hit van de Aelser Zaate Hermeniekes. 

Tilla en Netta met "Knatsj"

Uit de oude doos: Fons Meijers en Ivo van der Bijl met hun carnavalschlager "Knatsj"

Oet de auw dwas:

Aelser Revue Posters